om anracom – Vintage og Web

Vintage – Design

Jeg er bosatt både i Norge og i Tyskland. Min interesse for vintage-design, kunst og brukskunst, design og kunsthåndverk, kan jeg dyrke i begge land. Det gir meg sogar en fordel for bredden av objekter jeg kommer over.

Jeg leter lokalt, på nett og under reiser og blir ofte «velsignet» med gode funn. Det gjelder bare å vite hva man kommer over. Researche gir kunnskap og jeg elsker å undersøke bakgrunn og opprinnelsen til ting jeg finner.

På denne nettsiden vil jeg dokumentere ting jeg har og ting jeg finner, også ting jeg ønsker å finne. En slik samlehobby må også rullere; jeg selger også, på forespørsel, når skap, hyller, kjeller og loft blir fulle.

I min familie og omgangskrets er mange interessert i kunst- og vintage-objekter. Jeg håper at dette blir et lite oppslagsverk med bilder og informasjon – til de som spør: hva er det.. og hvor kommer det fra? Og jeg tar gjerne imot feedback på mail eller SoMe 🙂

Web-tjenester

På en del av nettsiden presenterer jeg mine Web-tjenester. I en årrekke har jeg laget nettsider og web-løsninger. Både for tyske og norske kunder. Få av mine kunder er «store firmaer» – den største har ca 250 ansatte, de fleste er små en-manns-firmaer eller firmaer med opptil 20-30 ansatte. Jeg legger stor vekt på å gi kunden en nettside med personlig touch, som gjenspeiler kundens person og virke. Jeg liker å jobbe med «bilder» både direkte og i overført forstand.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om en nettside – enten du vil lage din første nettside eller du ønsker en ny, responsiv nettside fordi din gamle ikke fungerer på tablett/nettbrett og smartphones. Jeg liker solide nettsider som fungerer som god kommunikasjon – uten altfor mye fix-faxerier.

USP (Unique Selling Point):
Som bosatt både i Norge og Tyskland, kjenner jeg såvel tysk som norsk juridisk nettbruk. Mitt morsmål er norsk, men jeg behersker både tysk og engelsk mundlig og skriftlig.