Nettside eller blog

Ønsker du å lage en ny nettside? En nettside som egner seg for Smartphones og Tablets? Eller ønsker du å lage en blog?

Ved å benytte publiseringverktøyet WordPress lager jeg begge deler for deg til en fornuftig pris. Ved bruk av forskjellige Themes kan WP fungere utmerket som nettside. OG du kan selv sette inn bilder, skrive og endre tekster etter behov. Dersom du ønsker det.

Om du vil ha fokus på en tradisjonell nettside eller på en blog – aktiverer jeg det som trengs etter ditt behov. Eller om du ønsker å knytte en blog til et sub-domaine og linke det til et hovedpunkt i menyen din, er ditt valg.
Nettside eller blog blir i disse tilfellene selvfølgelig tilpasset visning på mobile Devices. Dette kaller vi responsive layout.

WordPress har utviklet seg til et såkalt CMS – Content-Management-System: Publiseringsvertøy. Lønner det seg ikke da å bygge nettsiden selv?

Slik jeg ser det:

WorldPress, enten med gratis eller kostpliktige Themes, har utfordringer på samme måte som alle andre digitale vertøy. Er du godt kjent standardmulighetene fra WP, et egnet Theme og kjenner litt HTML og CSS, vil det fungere godt å sette opp en nettside selv. Er du derimot lite villig til å investere TID i dette og har viktigere ting å bruke tiden din på, be heller om hjelp.

Gjennom erfaringen med håndlagde nettsider gjennom en årrekke, bruk av HTML, CSS samt de senere år god erfaring med WordPress, har jeg forutsetninger til å gjøre denne jobben. Ved behov er jeg også i stand til å foreta «dypdykk» og konfigurere individuelle løsninger ved hjelp av egne CSS og egne Plugins.

Ta gjerne en titt på referansene

Ta kontakt for en prat – så vurderer vi sammen hvor aktuelt det er for deg eller din bedrift å benytte denne metoden til ny nettside.

Alternativt kan vi også snakke om å lage en personlig nettside direkte i HTML – også med responsive design – og eventuelt gi deg et tilbud på fast oppfølging av endringer.