Referanser

Nettsider anracom har laget ved bruk av WorldPress:

 • knab-dexheimer.de
  knab-dexheimer.de

  er en fysioterapi-praksis i Gröbenzell ved München. Det er en rennomert praksis med rundt 20 ansatte. anracom laget den første nettsiden for dem allerede i 2012. Den nye versjonen er responsive gjennom WordPress (dvs er tilpasset mobil, tablett og alle skjerm-størrelser) og kunden kan nå oppdatere selv. Muligheten for å utvide med et punkt for blog/nyheter er selvfølgelig blitt enklere for kunden.

 • butikken.glassmenageriet.no
  butikken.glassmenageriet.no

  Salg av glass og sjeldent kunstglass fra Norge – en god adresse for samlere – butikken ligger 500 meter fra Hadeland Glassverk.
  Målet med nettsiden er at kunden selv oppdaterer bilder og info om varene i butikken. Det er foreløpig ikke laget nettbutikk. Nettsiden har omfattende bildepresentasjoner og informasjon om kunstglass og annen design som er til salgs.
  Glassmenageriet har nok en nettside med fokus på glass-designere og andre designere fra 50 -60-tallet i Norge. Denne nettsiden har også anracom laget. Den er fra bunnen av håndlaget – og fullt ut funksjonell for smartphones og tabletts. glassmenageriet.no

 • barbara-knab.de
  barbara-knab.de
  barbara-knab.de

  er en tysk vitenskapsjournalist, matematiker og promovert psykolog med fokus på søvnforskning. Hennes første nettside laget anracom for mange år siden. Behovet for en moderne løsning for smartphones og nettbrett gjorde at vi valgte WordPress som var rask å sette opp og dekket hennes behov for å skrive nye tekster, foredrag eller sette inn bublikasjoner og nye bokprosjekt. Dr. Knab har fra tidligere erfaring med egen psychologi-blog som anracom satte opp for flere år siden. Denne blogen er enkelt integrert i den nye nettsiden. psychologie-blog.barbara-knab.de

 • elfrema.de
  elfrema.de
  elfrema.de

  er et ennomert elektro-firma fra München. Nettsiden laget anracom i 2015. Vi valgte da WordPress fordi kunden ønsket å ha muligheten til å oppdatere selv – samt gi såvel kundene som søkerne til utdanningsplasser i firmaet, en enklere mulighet å finne dem over mobile nettløsninger.

 • norwegerinbayern.de
  norwegerinbayern.de
  norwegerinbayern.de

  Hjemmesiden til «Norweger in Bayern». Dette er en gruppe nordmenn i og omkring München som holder sammen, lager 17. mai, juletrefest og har mange aktiviteter og tilstelninger. anracom laget den første nettsiden for dem for over 15 år siden. Dengang som et fellesprosjekt med hjemmesiden for Konsulatet i München. Den nye hjemmesiden laget anracom i 2015 som en individuell side på basis av WordPress. Siden blir oppdatert hele tiden med «termin-kallender» og har mange bilde-gallerier bl.a. fra juletrefester, 17-mai i Englischer Garten og Oktoberfest-tog.. Ta gjerne en titt og bli kjent med et fantastisk miljø rundt norweger-in-bayern.

Under: Individuelle nettsider, håndlaget fra A til Å av anracom, på basis av HTML, CSS, Javascript o.a. Nettsidene er også omarbeidet manuelt til RWD – responsive web-design – dvs tilpasser seg til alle skjermstørrelser; Smartphones, Nettbrett/Tablets, PCs og Laptops.

 • furtmayr-elektroanlagen.de
  furtmayr-elektroanlagen.de
  furtmayr-elektroanlagen.de

  Elektro-firma – en familiebedrift – fra Gräfelfing utenfor München. Nettsiden er et eksempel på hvordan bilder kan bære et nettside-prosjekt og tekstene blir mindre viktig. En strålende familiebedrift som det var en stor glede å jobbe sammen med. Nettsiden er håndlaget uten publiseringsverktøy og fungerer i alle mobile nettløsninger.

 • ann-charlotte-werner
  ann-charlotte-werner.de
  ann-charlotte-werner.de

  En tannlegepraksis i Schwabing i München. En strålende svenskfødt tannlege som er spesialisert på pasienter med tannlegeskrekk. Hun har bodd i München hele sitt voksne liv. Praksisen har et internasjonalt preg. De ansatte har stort sett hver sine morsmål, bl.a. tysk, svensk (skandinavisk), engelsk, japansk og serbisk. Nettsiden er håndlaget uten publiseringsverktøy og fungerer i alle mobile nettløsninger.

 • glassmenageriet
  glassmenageriet.no

 • Dr Moenchmeyer - anracon
  anracon.de

Under: Individuelle nettsider, håndlaget fra A til Å av anracom, på basis av HTML, CSS, Javascript o.a. Nettsidene er foreløpig ikke ønsket omarbeidet til RWD – responsive web-design – dvs tilpasser seg til alle skjermstørrelser; Smartphones, Nettbrett/Tablets, PCs og Laptops.